Büyükçiftlik Beldesi İlkokulu
BÜYÜKÇİFTLİK BELDESİ YEŞİLOVA MAH. YESILOVA KÜME EVLERİ BÜYÜKÇIFTLIK BELDESI OKUL BINASI BLOK NO 33 YÜKSEKOVA / HAKKARİ

VİZYON

Öğrencilerimiz ve çalışanlarımız Büyükçiftlik Beldesi İlkokulunda bulunmaktan gurur duysun. Büyükçiftlik Beldesi İlkokullu olmak bir ayrıcalık olsun. Yetiştirdiğimiz her öğrenci, hayatın zorlukları karşısında kendine yetebilsin. Büyükçiftlik Beldesi İlkokulu mezunları ülke yönetiminde söz sahibi olsun. Okulumuzda çalışanlar ve öğrenciler doğruları yaptıklarında ortaya çıkabilecek sonuçlardan korkmasınlar ve gerçekleri yerine getirirken endişeleri olmasın. Öğrencilerimiz çağın değişen ve yenilenen bilgileri yakalamayı, edinilen bilgileri yaşamında kullanabilmeyi öğrensin. Okulumuz her yıl yenilenerek gelişen çevreye destek ve öncü olsun. Her veli, öğrencisine okulumuzda öğrenme için her fırsatın verildiğini bilsin. Gençler yetenekleri doğrultusunda, yönlendirici eğitim alarak yetişsinler. Okulumuzda "herkes" her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Okulumuz emsalleri arasında her gün daha iyi en iyi olmak için çalışacaktır.

MİSYON

Kurumuzun temel amacı milli değerlere, inançlara saygılı, sorumluluk sahibi insanları yetiştirmek. Öğrencilerimizin ve velilerimizin eğitim ile ilgili ihtiyaçlarını karşılamak. Bireysel değil, birlik olarak başarılı olacağımıza inandırmak. Derslerin Öğretmen merkezli değil, öğrenci merkezli bir eğitim görevini sürdürmek. İlk ve Orta Öğretim Kurumları Yönetmenliğine uygun bir eğitim vermek.

Öğretim Şekli :İkili (Öğlenci)

İkili (Öğlenci)

12.20-16.30

İl Merkezine Uzaklık 74 Km, İlçe Merkezine Uzaklık 20 km´dir.

Büyülçiftlik Beldesi